Rozjeďte léto s Shell a BMW

Rozjeďte to v létě s Shell a vyhrajte neuvěřitelné ceny od legendární značky BMW. Připravte se na vzrušující dobrodružství za volantem! Kromě hlavních cen – luxusního vozu a elektrické motorky, o které mohou hrát pouze členové Shell ClubSmart – na vás čeká každý týden 48 stylových cen z kolekce BMW Lifestyle. Zažijte nezapomenutelné léto s Shell a BMW!

Nová generace paliv Shell V-Power 100% čistí klíčové části motoru¹ při každém tankování

Špičková kvalita, skvělé vlastnosti. Touha po dokonalosti byla naplněna, když jsme vyvinuli Shell V-Power. To nejlepší, co vyšlo z našich laboratoří. To nejlepší, co můžete na Shell dát svému vozu.

Aplikace Shell

Využívejte výhody členství ve věrnostním programu Shell ClubSmart na cestách a získejte skvělé nabídky na bonusové body či přehled o výši své slevy za body. Díky nové aplikaci Shell budete mít všechny služby a další výhody stále při sobě.

Platba mýtného bez starostí

Podnikání v mezinárodní dopravě nikdy nebylo tak administrativně náročné jako dnes. Na trhu existují desítky národních mýtných systémů a stovky mýtných společností. Evropské řešení mýta od společnosti Shell je navrženo tak, aby vám a vašim řidičům usnadnilo život.

Novinky

Společnost Shell Czech Republic pokračuje v pomoci regionům

Díky spolupráci s Nadačním fondem Kapka naděje, která trvá již 20 let, pokračuje společnost Shell Czech Republic v pomoci regionům i tento rok. První letošní předání zdravotnického vybavení proběhlo tento týden ve Středočeském kraji.

Zdravěji jíst během cest i na čerpací stanici? Shell rozšiřuje portfolio občerstvení

Lehké, barevné a šťavnaté. Takové je nové bezmasé občerstvení Shell Café, z něhož si vyberou nejen vyznavači zdravé stravy, ale i skalní milovníci masa.

Shell představila první LNG stanici v Česku

Shell představila svojí první LNG stanici v České republice v Dobšicích na exitu 50 dálnice D11. Jedná se o čerpací stanici pro nákladní vozidla, která je technologicky připravena jak na tankování LNG, tak do budoucna i na BioLNG. Tento krok je součástí závazku Shell být spolehlivým partnerem na cestě dekarbonizace nákladní dopravy, v níž hrají LNG a BioLNG důležitou roli celého energetického mixu. Jedná se o 69. LNG stanici Shell, která propojuje Českou republiku s dalšími 7 zeměmi Evropy, v nichž má Shell vybudovanou infrastrukturu LNG stanic.

Zavedení E10 v České republice

Používání benzínu s vyšším podílem biosložky snižuje emise CO2. V Česku dojde k přechodu na tento benzín v průběhu roku 2024.

Pro motoristy

Paliva Shell

Přes 100 let vývoje ve vlastních laboratořích, tisíce hodin výzkumu, spolupráce s Ferrari. Touha a vášeň po dokonalosti. To jsou důvody, proč je Shell celosvětovým expertem na paliva.

Palivová karta Shell

V palivové kartě vidíme příležitost poskytovat firemním zákazníkům jednodušší a bezpečnější způsob nákupu pohonných hmot. Máme za sebou přes 50 let zkušeností a k dispozici jednu z největších sítí čerpacích stanic na světě, pomůžeme vám zajistit lepší fungování vašeho vozového parku.

Možná by vás mohlo zajímat

Značka Shell

Značka Shell podporuje naše hodnoty a kvalitu našich produktů a služeb po celém světě.

Kdo jsme

Zjistěte více o našem podniku, zaměstnancích a o tom, jak pracujeme společně na podpoře pokroku pomocí více a čistějších energetických řešení.

Válka na Ukrajině: Reakce společnosti Shell

Zjistěte více o reakci společnosti Shell na válku na Ukrajině.

Zavedení E10 v České republice

Co byste měli o benzínu s označením E10 vědět?